שוקולד טהור מביא ריפוי ללב. 

אין מילים לתאר את השוקולד הזה.
יש בו כאב ותשוקה, עונג וגעגוע. זה כמו לספר סיפור חיים דרך השוקולד, התבלינים, חומרי הגלם.
ומעל הכל יש בו תדר, שפותח את הלב ומביא איתו שמחה שקטה, לא כזו שמתפרצת החוצה ומרעישה, אלא שמחה פנימית, כמו להגיע הביתה אחרי מסע ארוך.
השוקולד טהור ומיוצר בשיטת BEAN TO BAR מפולי קקאו קריולו אורגניים ונאים, שהינם בין המשובחים בעולם ונטחנים במשך 24 שעות באבן ריחיים בכבישה קרה. לכן אי אפשר לזלול שוקולד כזה כמו שאנחנו רגילים עם שוקולד תעשייתי מהסופר.
רק לשבור חתיכה קטנה, לעצום את העיניים, להתנתק מהכל, ופשוט להיות. 

סדרת השקד

שוקולד 70% , מבוסס על פולי קקאו רואו אורגניים מזן קריולו וחמאת שקדים, שמעדנת את המרירות.
בהמתקת סוכר קוקוס אורגני ועם נגיעה של אבקת קקאו איטלקית שנותנת טאץ’ יוקרתי ומרגש.

מכיל: פולי קקאו קריולו רואו אורגני, סוכר קוקוס אורגני, חמאת קקאו, חמאת שקדים, אבקת קקאו. 

הסדרה הסגולה

ראית פעם שוקולד בצבע סגול?

שוקולד 72% המבוסס כולו על פולי קקאו נאים רואו מזן הקריולו. הזן הנדיר והמשובח ביותר של הקקאו, אשר שימש את השבטים הקדומים במרכז אמריקה לטקסי מעבר שמאניים. שוקולד כזה מקבל צבע בורדו- סגלגל , אשר בדומה ליין אדום או אוכמניות,, מעיד על כמות האנטיאוקסידנטים הרבה שבו.
פולי הקקאו נכתשים במשך 24 שעות באבן בזלת בכבישה קרה, מה שמאפשר למרקם שלהם להפוך קרמי ועשיר.

ההמלצה לאכול מעט מאוד משוקולד כזה, להתרווח בנינוחות ולאפשר ללב לרקוד.

רכיבים: פולי קקאו קריולו רואו אורגני, סוכר קוקוס אורגני, חמאת קקאו אורגנית, מקל וניל.

עוד על השוקולד בבלוג

שוקולד הוא תדר

שלושת עולמות השוקולד השונים שוקולד הוא תדר. למעשה קיימים שלושה סוגים של שוקולד. הראשון, השוקולד התעשייתי, זה שאנחנו מתייחסים אליו כאל ממתק. קינוח או פינוק.

קרא עוד »

5 מיתוסים על שוקולד

5 המאפיינים המעידים על שוקולד איכותי- והם לא אחוז מוצקי הקקאו… “שוקולד לבן הוא לא שוקולד” “אם רוצים לדעת אם השוקולד איכותי או לא צריך

קרא עוד »

שופינג אייאל
10-11/11/20

שוקולד, עגילים ושוברים לסדנאות