רוקדים עם שוקולד
כשגוף וטעם נפגשים: שוקולד, ריקוד והעונג שביניהם.
בסדנה זו נעורר ונפתח את חמשת האספקטים של הלב. הלב הפתוח מאפשר חוויה של חושים וממדים נוספים בגוף הפיזי המופלא שלנו.
נחווה שמחה דרך חיבור לצחוק משוחרר וחופשי,
נחווה שקט עמוק דרך דמיון מודרך, מדיטציה והילינג.
נחווה חופש דרך תנועה מונחית וריקוד חופשי.
נחווה סליחה דרך טקס סליחה קבוצתי
נחווה עונג דרך טעימות שוקולד רואו מרחיבות לב.
בסוף הסדנה נחוש מחוברים יותר לעצמנו ולליבנו. מתוך חיבור זה החיבור לאחר נהיה טבעי, שמח ואותנטי.

אורך הסדנה 4 שעות, אחת לחודש, יום שישי אחה”צ, באיזור חיפה.
לפרטים נוספים
עוד על השוקולד בבלוג
שוקולד הוא תדר
שלושת עולמות השוקולד השונים שוקולד הוא תדר. למעשה קיימים שלושה סוגים של שוקולד. הראשון, השוקולד התעשייתי, זה שאנחנו מתייחסים אליו כאל ממתק. קינוח או פינוק.
5 מיתוסים על שוקולד
5 המאפיינים המעידים על שוקולד איכותי- והם לא אחוז מוצקי הקקאו… “שוקולד לבן הוא לא שוקולד” “אם רוצים לדעת אם השוקולד איכותי או לא צריך
3 המפתחות לטעימת שוקולד מקצועית
רכשנו שוקולד, אבל איך נדע שהוא איכותי? נכון, אז קודם כל הוא חייב להיות טעים לנו. אבל לשוקולד, ממש כמו יין, יש חוקי טעימה משלו.
שתפו: