מה מיוחד בשוקולד שלי?

שוקולד טבעי הוא שוקולד שנעשה בדרכים מסורתיות, מקקאו אורגני בהמתקה טבעית. הוא אינו מכיל מוצרי חלב או סוכר לבן.
ההמתקה משתנה בהתאם למתכון, החל מתמרים ועד לסוכר קוקוס ומייפל.

רונית מייצרת שוקולד טבעי משנת 2007, המתכונים שלה זכו בפרסים בינלאומיים.

היא גרה שש שנים במושב הטבעוני אמירים, טיילה בעולם בארצות בהן גדל הקקאו, ובעיקר מרכז אמריקה, חיה עם שמאנים ואינדיאנים וכתבה שני ספרים על שוקולד וקקאו: “חוכמת הלב האינדיאני” ו”הכל חדש”.

רונית מייצרת את משקאות השוקולד בביתה בשיטת bean to bar: בעבודת יד באבן ריחיים, מפולי קקאו אורגניים ובשיטות ריפוי מסורתיות שלמדה משמאנים במרכז אמריקה.

רונית מתגוררת כיום בדלית אל כרמל, מייצרת שוקולד במרכז שלה ועושה סדנאות שוקולד.

מוזמנים להגיע לטעום ולרכוש את השוקולד המיוחד בבית השוקולד של רונית לב בכרמל או בתיאום מראש בטלפון 0524505064