אודות

קוראים לי רונית לב אבל אפשר גם לקרוא לי רונית לב שוקולד 🙂

אפשר לומר שהייתי ילדה של שוקולד. נכון, כל הילדים הם ילדים של שוקולד… אבל כשהתבגרתי וגיליתי לראשונה את פולי הקקאו בשנת 2000 אפשר לומר שזו היתה אהבה ממבט ראשון.

יותר נכון, אהבה מפול ראשון!

הבנתי ששוקולד לא חייב להיות “ממתק” או רק קינוח, ובעצם פולי הקקאו נחשבים סופר פוד, מזון של רפואה, שבתרבויות קדומות נחשבים מזון מקודש, מזון האלים.

עם פולי הקקאו הסתובבתי כמו חבר סודי בכל מקום. וסיפרתי עליהם לכל מי שפגשתי.

אבל… הם היו מרירים ולא כל כך טעימים.

במילים אחרות, לא היה הרבה מה לעשות איתם…

בשנת 2007 עברתי למושב הטבעוני אמירים בגליל, ושם התמחיתי ביצירת שוקולדים טבעיים מפולי הקקאו. כל השוקולדים שלי בהמתקה טבעית וללא מוצרי חלב. חלק מהמתכונים אפילו זכו בפסטיבלים בינלאומיים!

בשנת 2012 פתחתי את בית השוקולד באמירים במרחב קטן ומתוק שנראה היה כמו סיפור אגדה.

בשנת 2018 הגשמתי חלום נוסף, פיתחתי סידרה של ממרחי שוקולד טבעוניים, על בסיס שוקולד אמיתי ובהמתקה טבעית.

מי שזכה לטעום את הממרחים מספר שזה השוקולד הכי טעים בעולם…

בשנת 2020 עברתי לגור בדלית אל כרמל, פתחתי בית שוקולד בכרמל וחיברתי את השוקולד עם חופש.

דרך השוקולד אנחנו לומדים איך לחיות בחופש, ומבינים שהחופש הוא לא מקום אלא מצב תודעה. 

כיום אני מייצרת שוקולד למשקאות מרפאים בשיטה מיוחדת שלמדתי מהשמאנים של מרכז אמריקה, כותבת בבלוג לחיים בחופש ועושה מגוון סדנאות לשוקולד וחופש.

אפשר ליהנות מהמשקאות המרפאים ולרכוש קקאו אצלי במרכז באחת הסדנאות ו/או בפסטיבל השוקולד.

רוצים לדעת עוד? דברו איתי! בוואטסאפ או באימייל